EN KJØPERVEILEDNING AV MARKISER

Å investere i et av de beste uttrekkbare forteltene kan hjelpe. Når du vil nyte solen, kan du sitte ute i dens stråler, men når du trenger en liten avkjølende skygge, er det bare et raskt trykk på en knapp, og forteltet har deg dekket.

Høres bra? Les videre, mens vi tar en titt på noen av funksjonene til de aller beste uttrekkbare forteltene for å hjelpe deg med å gjøre ditt valg.

STOFFKVALITET

Når du leter etter en uttrekkbar markise, vil du være sikker på at den er laget av materialer av god kvalitet. Den største (og viktigste) er stoffet.

Noen markiser kommer med billig stoff som rett og slett ikke er opp til jobben. Du må se etter materiale av høy kvalitet som er av marinekvalitet. Det må også være vannavstøtende, samt falme og flekkbestandig, slik at forteltet ditt forblir vakkert i mange år framover.

The Accent Markiser Elite Retractable Markise er laget av Sunbrella-merket løsningsfarget akryl. Det er et stoff av høy kvalitet i marinekvalitet som vil gi deg mange års bruk.

VARIGHET

En annen nøkkelfaktor når du velger en uttrekkbar markise er holdbarheten.

Du kan finne noen billige uttrekkbare markiser på nettet som virker fristende. Det gamle ordtaket gjelder imidlertid alltid: du får det du betaler for. Et billig fortelt vil neppe vare særlig lenge, mens et høykvalitets og holdbart uttrekkbart fortelt kan tilby deg mange års glede.

En av nøklene til holdbarhet er kvaliteten på tråden som brukes. Accent Awnings Elite uttrekkbar markise bruker SolarFix PTFEthread. Denne tråden er designet slik at den ikke mister styrke på grunn av UV- eller kjemisk eksponering, i motsetning til polyester eller nylon. Siden forteltet ditt vil stå under bakende sol i lange perioder, er det viktig å bruke en tråd som er ugjennomtrengelig for solens stråler.

Denne tråden er også tre ganger mer holdbar enn bundet polyester.

STØRRELSE

Størrelsen på forteltet du kjøper vil avhenge av dine spesifikke behov. Det siste du ønsker er å ikke kunne finne en uttrekkbar markise som er riktig størrelse for deg.

Det er to viktige målinger. Den første er bredden på det uttrekkbare forteltet. Du trenger et selskap som tilbyr et bredt spekter av bredder hvis du vil finne noe som passer perfekt for dine behov.

Den andre viktige målingen er projeksjonen. Dette er hvor langt markisen din når når den er helt uttrukket. Nok en gang bør du se etter et firma som tilbyr et bredt spekter av projeksjonslengder, slik at du kan finne noe som passer perfekt til din plassering.

Elite-markisen kommer i en rekke bredder helt fra 6 til 80 fot og har projeksjonsområder på 5, 6,5, 8, 10, 11,5 og 13 fot. Bredden kan kuttes til kundens eksakte spesifikasjoner, slik at du alltid vil kunne finne en Elite-fortelt som dekker dine behov.

FARGE

En annen viktig faktor for forteltet ditt er fargen.

Henry Fords berømte mantra om å tilby hvilken som helst farge så lenge den er svart, hører heldigvis fortiden til. Du vil være i stand til å matche forteltet til omgivelsene, og det betyr at du trenger et bredt utvalg av farger å velge mellom.

Elite forteltet kommer i mer enn 150 forskjellige stofffarger, som inneholder solide farger, strukturmønstre og striper. Det betyr at du vil kunne finne det perfekte alternativet for dine behov. Det er ikke bare stoffet som kommer i en rekke farger; maskinvaren kommer også i valg av hvit, krem ​​eller brun for å hjelpe deg å matche perfekt med omgivelsene dine.

MEKANISME

Hvis du kjøper et uttrekkbart fortelt, er mekanismen en av de viktigste faktorene. Hvis dette går i stykker, blir forteltet ditt så godt som ubrukelig.

Du bør se etter en markisearm som er laget av høykvalitets og slitesterkt materiale, som kun bruker de aller beste komponentene for å sikre år med problemfri bruk. Vi designet Elite-markisen ved hjelp av en todelt fjærbelastet foldearm laget av ekstrudert aluminium av høy kvalitet, med aluminiumsbeslag som er tumble-polert og deretter pulverlakkert. Kablene og fjærene er også TEFLON-belagt for jevn drift.

GARANTI

For det klareste tegnet på hvor holdbart et uttrekkbart fortelt egentlig er, ta en titt på lengden på garantien som tilbys.

Et selskap som tilbyr korte garantier på fem år eller mindre har ikke mye tro på holdbarheten til produktene sine. De som tilbyr en lang garanti, derimot, er sikre på at produktene deres vil vare mange, mange år uten problemer. Armene våre er batch-testet for å gi over 25 000 inn-ut-sykluser for å sikre bransjens høyeste kvalitet og lengst holdbare armer.

Accent Awnings Elite Retractable Patio Markise tilbyr en garanti på 10 år på stoffet. Den tilbaketrekkende armen har en utrolig 20 års garanti. Det betyr at du kan nyte forteltet ditt i et tiår eller mer uten å måtte bekymre deg for at det er defekt.

PRISER

Det viktigste å huske på når det kommer til prissetting er at å kjøpe det billigste produktet ikke alltid representerer den mest økonomiske løsningen. Hvis du kjøper et billig fortelt som knapt varer deg i ett år, vil du på kort tid komme til å kjøpe et nytt fortelt. Å levere et fortelt som bruker dårlige muttere og bolter kan spare et forteltfirma for tretti til førti dollar per fortelt. Kostnaden for å vaske veggen din for å fjerne rustflekkene skapt av de billige delene kan koste hundrevis av dollar hvert år. Et markisefirma kan spare førti til seksti dollar per markise ved å bruke billig polyestertråd, i stedet for TEFLON-tråd, selv om polyester mister 60 % av sin bruddstyrke i løpet av de første 3 årene. Mens den dyrere TEFLON-tråden opprettholder 100 % av sin bruddstyrke i 10 år. Invester i et fortelt som er bygget for å vare, og du trenger ikke å tenke på å betale en krone til i mange år framover.

Det brede utvalget av tilgjengelige alternativer for Accent Markiser Elite uttrekkbar markise betyr at prisen vil avhenge av den eksakte spesifikasjonen til markisen du velger å kjøpe. Du kan kontakte oss for et tilbud, og vi vil være i stand til å gi deg en konkurransedyktig pris siden vi tilbyr produsenten direkte priser som kutter ut mellommenn.