SISTE SCOOP OM MARKISER

Utendørs skyggeleggingsstrategier er avgjørende for energieffektiviteten til hjemmet ditt. Faktisk har en nylig California Energy Commission-studie bevist at skyggelegging av hjemmet ditt med brede overheng som terrassedeksler kan redusere temperaturen innendørs med så mye som 20 ° Fahrenheit på en varm dag. Energy Commission-studien bekreftet at Accent Awnings produktlinje kan redusere hjemmets varmeøkning med 77 til 85 prosent.

Nøkkelen til utendørs skyggedesign er å blokkere solen før den kommer inn i rommet ditt. Men med så mange alternativer, hvordan velger du den beste strategien for å beskytte hjemmet ditt mot den stadig økende California-varmen?

Det finnes mange stilige kjøleløsninger som solcelleskjermer, uttrekkbare markiser og terrassemarkiser. Imidlertid vil ikke alle kjøleløsninger i verden hjelpe hvis du ikke har informasjon om de tingene som påvirker effektiviteten til forteltene dine.

Hva kan påvirke funksjonen til forteltene dine:

Hvor bor du
Solens vinkel
Hvilken retning solen står opp og går ned
Været og gjennomsnittstemperaturene
Mengden vind i ditt område
Størrelsen på vinduet
Materialet ditt fortelt er laget av
Tråden markisen din er sydd av

En av grunnene til at vi anbefaler at våre potensielle kunder drar nytte av våre gratis og uforpliktende estimatkonsultasjoner er slik at våre skyggekonsulenter kan besøke hjemmet ditt og disse hensynene. De samler disse svarene og jobber sammen med deg om en solkontrollløsning som best dekker dine behov.

De kan diskutere funksjoner som farge, stil eller vindusstørrelse. De kan hjelpe deg med å ta en informert avgjørelse mellom et fast fortelt, et uttrekkbart fortelt eller en energisparende solskjerming. Din markise kan deretter skreddersys for å passe dine unike behov.

4 VIKTIGE HENSYN FOR EVENTUELLE FORTELINGSBESLUTNING

Uansett hvilket fortelt du velger, er det fire viktige alternativer du må bestemme deg for: pitch, valance, panser og projeksjon.

1. PITCH

Når man snakker om markiser, er pitch graden av vinkelen på helningen markisen har. Denne vinkelen måles fra festestedet til bygningen til markisens frontstang (nedre del av markisen).

Pitch kan endres basert på hvordan du vil at skyggen og vannstrømmen skal fungere.

Generelt sett er det best å ha en så bratt stigning siden det hjelper nedbøren å renne av forteltet i stedet for å samle seg på den og gjøre den tung selv med høykvalitets stoff. En bratt stigning gir også bedre skygge og beskyttelse mot solens skadelige UV-stråler.

Stillingen til et fortelt handler ikke bare om estetikk.

En brattere stigning gir mer skyggebeskyttelse på en solrik dag. Ikke bare holder dette hjemmet ditt kjøligere, noe som er en viktig faktor, det beskytter også integriteten og holdbarheten til markisestoffet ditt.

Mange av de forhåndsproduserte budsjetttypene uttrekkbare markisestoffene er laget med RV-stoffer som koster betydelig mindre og er mindre holdbare enn det vevde akrylmarkisestoffet som brukes av spesialtilpassede markiseprodusenter, som Accent. Disse stoffene mugg, råtner, skreller og strekker seg, og denne skaden betyr at de kan falle av, forårsake skade eller skade på personer eller planter under.

2. VALANSE

Du har sannsynligvis allerede sett en del forteltkapper uten å vite det. En markises kappe er det dekorative stoffstykket som henger ned fra resten av forteltet og er designet for å dekke maskinvaren når den trekkes tilbake.

Valanser er festet til frontrammen på markiser, og de er svært viktige. I tillegg til å være estetisk tiltalende, gir de mer skygge tidlig og sent på dagen når solen står lavt.

Den doble funksjonen til en valance er å gi ekstra privatliv og blokkere lav ettermiddagssol. Den riktige kappen vil blokkere de blendende ettermiddagsstrålene samtidig som du får en vakker utsikt over hagen din.

Variable valanser gir enda mer fleksibilitet – de kan enten rulle ned flere fot eller, når de er lukket, forsvinne helt inn i forteltets frontskinne.

Markisekapper har en tendens til å være attraktive funksjoner som forbedrer fortauskantens appell. De pene små gardinene på forsiden av kappen din kan henge ned eller trekkes tilbake, avhengig av forteltalternativene du velger.

3. HETTE

Betydningen av en markises hette blir ofte undervurdert. De er spesielt viktige for uttrekkbare markiser når du bor i kalde eller våte omgivelser og hvis du har valgt et lyst stoff

En panser bør være laget av aluminium (noen ganger er billige panser laget av plast eller til og med stoff) sylinder som markisens duk ruller opp i når markisen er lukket og ikke brukes. Å holde stoffet trygt når det ikke er i bruk vil legge til år til stoffets levetid. Når markisen er rullet sammen trygt i panseret, dekkes stoffet på sidene og toppen, med veggen som beskytter markiseduken fra baksiden.

Hetten holder det uttrekkbare forteltet ditt trygt fra vær eller annen utendørs eksponering. Våre hetter er laget av slitesterk, rustfri pulverlakkert aluminium som vil beskytte stoffet i mange år framover.

4. PROSJEKSJON

Det er tre mål på et fortelt: bredden, dybden og lengden, også kjent som projeksjonen. I utgangspunktet er projeksjon hvor langt markisen strekker seg bort fra veggen over et vindu eller uteplass.

Vanligvis er en markises fremspring delelig med 0,5 meter (1,6 fot) og vil være mindre enn 4 meter (ca. 13 fot). Imidlertid vil denne størrelsen variere for uvanlig formede eller store områder. Den vanligste fremspringet for terrassemarkiser er 2,5 meter (8,20 fot).

“For å få en grov ide om projeksjon, mål ganske enkelt en rett linje fra veggen til hvor langt du vil at forteltet skal stikke ut. Men husk at en bratt stigning vil redusere hvor langt et fortelt går ut. Standardanbefalingen er at forteltfremspringet skal være 0,5 m mindre enn bredden. De vanligste målene for en terrassemarkise er 3m bredde og 2,5m projeksjon.” – Ytterskygge

EKSTRA FUNKSJONER FOR MARKISER

I tillegg til de ovennevnte betraktningene, er det flere andre viktige valg av funksjoner for markiser. Vil du for eksempel at forteltene dine skal være uttrekkbare? Motorisert? Vil du velge stoffet eller legge til noen tilpassede funksjoner?

UTTREKKBARE MARKISER
Uttrekkbare vindusmarkiser kommer i slitesterkt stoff som er lett å rengjøre i en rekke “farge- og designalternativer”.

Disse typene skygge har eksistert siden Romerriket da de ble brukt til å dekke stadionseter som på Colosseum. I dag er uttrekkbare vindusmarkiser en favoritt for både bedrifter og hjem.

Uttrekkbare vindusmarkiser har et godt bevegelsesområde. De går fra å være pent gjemt opp over et vindu til en 165-graders vinkel ut og over vinduet for å gi skygge, privatliv og innredning.

Uttrekkbare markiser kan også stoppe ved 45 grader og 90 grader, slik at du kan justere dem mens solen beveger seg slik at du alltid har skygge. Kontrolleren har solsensorer og en timer og den kan stilles inn til automatisk å åpne og lukke markiser etter behov.

STOFFER

Siden 1978 har vi brukt 100 % oppløsningsfarget akrylstoff fra Sunbrella til våre kommersielle baldakiner og markiser. Det er over 100 farger å velge mellom, som alle har samme pris og kvalitet. Vi bruker også TEFLON-tråd fra COATS®, som er betydelig sterkere enn noen annen markisetråd på markedet.

I tillegg bruker vi ulike kommersielle markisematerialer som vinyl, bakgrunnsbelyste og brannhemmende tekstiler for å forbedre bedriftens utseende.

Ulike fibre, vev og belegg har svært spesifikke fordeler og forskjellige bruksområder. For eksempel har akrylstoffer et fyldig tøyutseende og er mye mer fargefast og falmer, mens mesh-stoffer gir bedre ventilasjon og synlighet utover.